SUSHI YAMI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 623 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Yami. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:43 Bezorging was te laat. Geen stokjes en geen sojasaus erbij. Jammer. Sushi was verder super lekker
24 sep 2022 om 19:07 Erg lekker. Genoten!
13 sep 2022 om 21:13 Heerlijk eten!
11 sep 2022 om 20:45 Heerlijke sushi!
4 sep 2022 om 20:42 Mi novio es feliz cada vez que le envío. Amamos los pokebowl de salmón y chicken.
4 sep 2022 om 0:40 Een beetje te veel rijst voor de sushi nigiris, maar zij hebben lekker fusion keuzes, de unagi zijn groot, echt snel bezorg tijd, en vriendelijke mannen (bedankt voor het extra tempura garnaal!)
27 aug 2022 om 23:32 Persoonlijk vind ik de sushi stukken te groot, smaak was wel erg lekker!
27 aug 2022 om 10:28 20 minuten eerder bezorgd dan aangegeven.
18 aug 2022 om 18:46 Heerlijk, lekker grote sushi's. Op tijd bezorgd. Nog bedankt voor de verrassing.
7 aug 2022 om 19:56 Het was weer heerlijk en goed op tijd
5 aug 2022 om 0:04 Ik heb lang moeten wachten op mijn bestelling, eten was goed
31 jul 2022 om 22:08 Sushi is heerlijk. Maar voor bezorging maar 1 ster. Ik kan max. 90 min aan bezorgtijd invullen. Maar het waren zeker 100 minuten dat ik heb moeten wachten op m'n bestelling. En niet de eerste keer. Beter dus om af te halen. Of niet bestellen.