SUSHI YAMI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 935 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Yami. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 21:10 Website geeft levertijd van 25-40 minuten aan. Na bestellen werd het 59 minuten. Sushi was een van de minst lekkere die ik ooit heb gehad.
12 jun 2024 om 23:41 Bezorgtijd zou tussen 15 en 49 minuten zijn. Na het bestellen werd het al 57 minuten en in werkelijkheid werd het meer dan 90 minuten.
28 mei 2024 om 19:27 Zij hebben mij Frank vergeten dus ik moest terug bellen maar binnen een paar minuut was het bij me met garnaal als een sorry voor je drank vergeten cadeau
26 mei 2024 om 21:56 Heerlijke sushi! Alles smaakte erg vers. Ook bezorger was erg vriendelijk. Top!
26 mei 2024 om 18:51 Zoals altijd, keurig verzorgd met heel veel smaak. Dank voor de extra's die wij altijd erbij krijgen. Top!
21 mei 2024 om 18:10 Dit is al de tweede keer dat bezorging zo lang duurt
20 mei 2024 om 1:29 Gewoonweg top!
17 mei 2024 om 23:35 ! TOP SERVICE ! Ondanks we vrij laat besteld hadden en er iets mis was gegaan met de bezorging, zijn we toch nog heel snel en vriendelijk geholpen. Daarnaast smaakte het ook nog eens heerlijk! Echt top! Bedankt voor de inzet!
16 mei 2024 om 11:49 De gerechtjes waren wat minder dan vorige keer; wat slordig opgemaakt en proefden alsof ze al geruime tijd geleden waren klaargemaakt. Ipv de bestelde Rainbow roll werd een Flamed ebi roll bezorgd en die viel niet zo in de smaak. Sashimi was prima.
14 mei 2024 om 20:54 Bestelling was niet helemaal wat we besteld hadden! Zat gewoon iets heel anders tussen maar chauffeur was al weg natuurlijk!
12 mei 2024 om 11:22 Uitstekend, precies op tijd, goed verpakt en prima kwaliteit.
10 mei 2024 om 8:12 Super , snel en goede kwaliteit en iets extra’s erbij