SUSHI YAMI

Recentebeoordeling


5 sterren uit 700 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Yami. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 20:31 Lekker en vers
24 jan 2023 om 20:05 Heerlijke sushi en nette bezorging!
22 jan 2023 om 19:43 Alles was goed het eten was goed zat zelfs iets gratis bij en de bezorging was prima binnen ern half uur werd het door een vriendelijke bezorger bezorgd was voor ons de eerste keer alles heel erg goed zal vaker bestellen Dankjewel
21 jan 2023 om 22:44 Echt heel super lekker en echt een aanrader. Super prijskwaliteit verhouding
20 jan 2023 om 21:28 Na regelmatig slechte sushi laten bezorgen door andere sushi tenten in de buurt, sushi yami geprobeerd.En dit was zalig, heerlijke verse sushi alsof je in een restaurant zit.Heel attent extra gefrituurde garnalen gehad. Jullie hebben een nieuwe klant
16 jan 2023 om 8:12 Absolutely delicious!!!
15 jan 2023 om 20:12 Altijd heerlijk en op tijd
10 jan 2023 om 12:38 bestel hier altijd. altijd even lekker en vers!
8 jan 2023 om 21:08 Zoals altijd lekkere sushi, een deel van de bestelling miste maar dit werd snel opgelost. Kwam op tijd aan
8 jan 2023 om 19:43 Heeerlijk ik en mijn vriend bestellen vaker bij jullie alltijd lekker. Maar deze keer kregen we geen stokjes denk vergeten
5 jan 2023 om 20:50 Heerlijk gegeten weer beste suchi thuis bezorgd van geleen en omstreken ..vaak krijg je ook nog iets extra's bij je bestelling ..bedankt weer vandaag
5 jan 2023 om 19:20 Netjes op tijd geleverd. Lekkere verse sushi.....top!